tirsdag 25. mai 2010

Oppussing og avglemt kaffeservise :)

Hei! Nå var det jammen meg på høy tid med en nytt innlegg her gitt! Lillemor, nydelig vær og div. oppussingsprosjekter er årsaken til lav aktivitet her inne!! Helt grei unnskyldning, synes nå jeg! ;)

Søndag startet jeg med oppussing av et vitrineskap jeg kjøpte på Finn i vinter. Neste som står på tur er en søtt, lite bord jeg fikk av bestemor som jeg tenkte kanskje hadde vært fint på rommet til lillemor!



Etter en meeeget rask og overfladisk rydding i kjelleren fant jeg et kaffeservise som jeg har arvet av bestemor. Gleden var stor da jeg fant ut at jeg faktisk har til over 20 pers.!! Så da har vi det i boks til navnefesten til Vilde til sensommeren! 20780962" />



Slenger også med et lite bilde av noen søte sokker Vilde fikk av Halvors tante som jeg fant ut var kjempe fine til pynt nå som de har blitt for små til henne! Er så takknemlig for å ha så mange rundt oss som er så flinke til å strikke! Man får ikke tak i så flott klær ellers. Vildes farmor har strikket så mange utrolige fine kjoler. Bilder kommer!!



Ellers går no dagan. Vilde storkoser seg, blid og fornøyd stort sett hele tiden! Kan man egentlig ønske seg noe mer?! Det skjer noe nytt hver dag, og hun øver stadig på å få snudd seg rundt. Like ved nå!!

Nei, nå må jeg stikke, har nemlig planer om å male kjøkkentaket i kveld!!

Ha en fin fin kveld :o)

lørdag 8. mai 2010

Titt deg :)

Dagene flyr avgårde og det er vanskelig å henge med i svingene! Hagen er heldigvis ferdig til 17. mai, nå gjenstår det bare å plante litt blomster i urnene og litt beskjæring av bærbusker, så er vi ferdige! Skulle nok ønske at jeg hadde litt mer grønne fingre og mer tid til å styre litt mer ute. Siden huset tidligere er bebodd av et eldre ektepar var det godt opparbeidet med fine blomsterbedd, men disse har dessverre grodd igjen og drømmen er å få gravd opp igjen og plantet litt. Men det får vi ha til gode :) Nå er jeg bare fornøyd med å få raket opp og plantet litt i urner!
Helga har så langt innholdt grilling, besøk av gode venner og sofakos og planen er å gjøre akkurat det samme i kveld også, samt å sende inn bilder så jeg får startet med lage album av gullet vårt! Gleder meg! Ha en fortsatt lørdagskveld på selveste Frigjøringsdagen!
Klem :)


søndag 2. mai 2010

Første helg i mai!



Etter en hard uke med omgangssyke er jeg nå oppe igjen, og godt er det! Vilde har nå sin andre natt på eget rom, noe som nok er tyngst for mammaen! Må nok innrømme at det var litt tomt når jeg skulle gå til sengs på lørdagskvelden, men siden vugga nå har blitt for liten og en gubbe i hus som i dag startet med skiftarbeid igjen så er det greit å innføre det først som sist! Og siden hun sover veldig godt der skal det nok gå kjempe greit. Det er så skummelt at tiden går så altfor fort, og siden folk sier at det bare går enda fortere jo større de blir så blir jeg rent skremt!! Jeg vil ha en pauseknapp, og det NÅÅÅ!!
Jeg er så takknemlig for å ha fått ei så utrolig nydelig og velskapt jente! Jeg er såå stolt!! ;) Det å bli mamma er det største!!
Ellers så har helga innholdt bursdag siden Halvor fylte år i dag. Så her i huset har det vært koselig besøk av store, små og firebeinte stort sett i hele dag! Selvsagt lå kameraet stort sett godt gjemt i skuffen, men noen bilder husket jeg på å ta!
Nå gjenstår det bare litt opprydding før snuppa våkner og skal ha litt mer mat for natta! Siden Halvor jobber natta i natt har jeg bare planer om å sitte oppe og nyte god kvalitetsmusikk bare for meg selv! Hva er livet uten musikk?!
Sov godt, når den tid kommer :O)
Klem!


Har forresten begynt å kjøpe roser på Rimi, disse koster kun 39,- og holder mye lengre enn andre jeg har kjøpt på blomsterbutikkene. I tillegg synes jeg disse faktisk er mye finere!