tirsdag 25. mai 2010

Oppussing og avglemt kaffeservise :)

Hei! Nå var det jammen meg på høy tid med en nytt innlegg her gitt! Lillemor, nydelig vær og div. oppussingsprosjekter er årsaken til lav aktivitet her inne!! Helt grei unnskyldning, synes nå jeg! ;)

Søndag startet jeg med oppussing av et vitrineskap jeg kjøpte på Finn i vinter. Neste som står på tur er en søtt, lite bord jeg fikk av bestemor som jeg tenkte kanskje hadde vært fint på rommet til lillemor!Etter en meeeget rask og overfladisk rydding i kjelleren fant jeg et kaffeservise som jeg har arvet av bestemor. Gleden var stor da jeg fant ut at jeg faktisk har til over 20 pers.!! Så da har vi det i boks til navnefesten til Vilde til sensommeren! 20780962" />Slenger også med et lite bilde av noen søte sokker Vilde fikk av Halvors tante som jeg fant ut var kjempe fine til pynt nå som de har blitt for små til henne! Er så takknemlig for å ha så mange rundt oss som er så flinke til å strikke! Man får ikke tak i så flott klær ellers. Vildes farmor har strikket så mange utrolige fine kjoler. Bilder kommer!!Ellers går no dagan. Vilde storkoser seg, blid og fornøyd stort sett hele tiden! Kan man egentlig ønske seg noe mer?! Det skjer noe nytt hver dag, og hun øver stadig på å få snudd seg rundt. Like ved nå!!

Nei, nå må jeg stikke, har nemlig planer om å male kjøkkentaket i kveld!!

Ha en fin fin kveld :o)

2 kommentarer:

 1. Hei hei.

  Å jeg gledet meg til å se skapet du har begynt å pusse opp jeg.....og så var det ingen bilder:(
  Sleng ut noen "før"-bilder a snuppa. Er SÅ nysgjerrig jeg altså.
  Nydelig bilde av lille Vilde :)

  Prekas :)

  SvarSlett
 2. Tove Siri: Hei på deg! Jeg er skikkelig dårlig til å ta før-bilder! Men skal bli flinkere! Lover!! Håper det er bra med deg og dine, og at vi ses snart :)
  Jannes lille sted: Tusen takk for hyggelig kommentarer! :-) Følger stadig med på deres prosjekter også! Alltid moro å få flere ideer og ikke minst inspirasjon, til samboerens store frustrasjon(!!), her i blogglandia! :) Frøkna vår er nesten akkurat 5 mndr., født den 30.12 så ettersom det jeg har lest er veslegutten din i samme alder? Utrolig nydelig er han i allefall!
  Ha en fortsatt fin fin kveld begge to! :o)

  SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg! Da blir det enklere for meg å finne deg også :o)