mandag 28. juni 2010

Skal det være en kopp te?!

Etter å ha blitt ferdig med alt som måtte gjøres inne var det veldig godt å sette seg ned på verandaen med en kopp te.
Pleier som regel å kjøpe te i løs vekt på Black Design, og Morgenbris er den store favoritten! Som den store te-elskeren som jeg er ble jeg veldig glad når jeg fikk se at Kremmerhuset hadde fått inn Whittard of Chelsea te (mener ganske så sikkert det var det, eller så var det en som var veldig lik!!) som jeg kjøpte den gangen jeg var i London. Det er nok en av den beste teen jeg har smakt så den ble visst fort tom!! Akkurat den dagen jeg var på Kremmerhuset var det så varmt at det fristet ikke med te i det hele tatt, men tenker jeg må ta meg en tur ned i tilfelle det blir tomt!



ha en fin kveld!





NB!! Ja, Kremmerhuset hadde Whittard of Chelsea-teen :-)

torsdag 24. juni 2010

Gamle, flotte bøker!

Vilde har vært så heldig å arvet noen nydelige bøker som pappa hadde når han var liten. Et flott minne fra bestefaren sin, synes jeg.

Slik ble det!

Vitrineskapet og skjenken er endelig ferdig og i hus! Kan ikke si noe annet enn at jeg er fornøyd med resultatet og at stua ble lysere og større med en gang!


Klokka er et bruktfunn som jeg var så heldig å fant på et loppemarked for en stund tilbake. Veldig fornøyd med den, altså!





Har forelsket meg helt i disse knottene, synes de er så lekre! Har de på flere møbler som jeg har pusset opp! :)



ha en fortsatt fin kveld!







tirsdag 15. juni 2010

Solskinn!!


I dag skinner solen fra skyfri himmel! Så i dag skal vi ta oss en liten bytur og kjøpe inn litt nye blomster ute og nyte timene i det nydelige været!
Ha en strålende dag :-)

mandag 14. juni 2010

Underveis :)


Vitrineskapet begynner endelig å ta form. Satser på at jeg blir ferdig med den aller siste pussinga og det aller siste strøket i kveld etter veslemor har lagt seg!

Neste tur ut er en nydelig skjenk med flotte utskjæringer nederst på dørene som jeg har fått av mamma. Veldig spent på hvordan det blir til slutt!


Ha en fin mandagskveld :-)

søndag 13. juni 2010

Bollespising og VM!






I dag har jeg hatt besøk av to gamle klassevenninner med barn! Altfor sjelden vi treffes desverre, men når vi endelig gjør det har vi mye å ta igjen så timene flyr avgårde!
Vilde er veldig glad i lyd og at det skjer noe rundt seg, så hun har storkosa seg med to gutter som var veldig interessert i henne!
Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen med PC'n på fanget og hånda. Planen var egentlig å se Tyskland - Australia. Ja, du leste faktisk riktig!! Jeg skal se på fotball!! Til vanlig er jeg ikke noe særlig interessert i fotball, men VM, EM o.l synes jeg faktisk kan være litt spennende!
Ha flott søndag videre <3

lørdag 12. juni 2010

God helg!

Så var det jammen meg fredag igjen! Planene for helga er å gjøre ferdig vitrineskapet som har stått så altfor lenge i uthuset, snart ferdig!! I tillegg til at jeg har startet på en kjempe fin skjenk som jeg har fått av mamma! Bilder kommer!:-) Gleder meg så til å få det ferdig!
Utenom det så skal vi kose oss masse alle tre! Halvor har frihelg og det betyr at vi bytter på mating på natt og morgen så i morgen skal jeg få sove litt lengre enn vanlig! Åååh, som jeg gleder meg!!
Ha ei fin, fin helg!
(Sigurd-pus er linselus!!:))

onsdag 9. juni 2010

Neste steg

Som neste steg i oppussinga står ny utgangsdør og verandadør for tur. Vi har nok kommet frem til at vi vil ha dobbel verandadør og enkel utgangsdør.

Falt helt for denne utgangsdøra, men siden den kostet ca 15 000,- blir nok den i det dyreste laget! Vi blir egentlig bare fornøyd vi får ei dør som er tett og god, og uten å ha følelsen av å fyre att kråka på vinteren!! ;-)

Tenker nok at det blir ei liknede verandadør som dette! Det er i allefall ikke utvalget det står på!


Men nå skal ei lita frøken bades før senga venter!

Ha en fin kveld, folkens ;-)
Her på Gjøvik regner det, men det hører med til sommeren det også :)Heldigvis er det varmt og godt. :)

tirsdag 1. juni 2010

Give away


Give away på denne flotte bloggen!! Virkelig verdt å ta en titt :)http://deerdarlingblog.blogspot.com