lørdag 28. august 2010

1878

Kom over denne flotte boka på loppis for en stund tilbake! Norges historie fra 1878! Jeg er storfornøyd!

Her høljer regnet ned så her er det innekos som gjelder! Og kveld skal jeg ut å treffe venninner! Gleder meg!
Ønsker alle en fin, fin helg :-)

fredag 27. august 2010

Ønsker helga velkommen..

... med deilige, nybakte muffins!! Åhlens åpnet butikk her på Gjøvik i går, og da måtte jeg jo selvsagt kjøpe disse søte muffinsformene! Kjøpte også kakeform i samme serien, men det får vente til jeg får bedre tid!

Ha en fin helg :-)

mandag 23. august 2010

Energisk dag!

Oj, oj, hvor effektiv jeg har vært i dag! Vilde har sovet nesten to timer i dag, og det er ikke hverdagskost!! Så i dag har jeg fått gjort mye her som jeg ellers ikke får gjort! Og kvelden ble avsluttet med en god kveldstur sammen med ei god venninne! Fin avslutning på kvelden! ;)Ha en flott kveld videre!

torsdag 19. august 2010

Nye sofaputer!

Etter endt husarbeid og diverse andre kjedelige ting som måtte gjøres satte jeg meg ned foran symaskina, helt uten mål og mening egentlig! Og resultatet ble tre sofaputer!


Ha en flott kveld videre :-)

mandag 16. august 2010

Koselig kveldsbesøk :)

Fikk besøk av ei veldig god venninne av meg i kveld! Alltid veldig koselig! ;)Kokosringer smaker godt for en kakemoms! ;)Siste rest av blomster som ble skiftet ut! Klarer ikke å hive blomster, gitt ;)
Lavendelblomst!

Nå var det var på sin plass at lavendelblomsten fikk stå litt i vinduskarmen på stua etter å ha stått på verandaen i hele sommer! Lukter godt gjør den også!

Nå skal jeg nyte en stor, god tekopp resten av kvelden!


Ha en fin kveld!!
NB! Har den siste tiden hatt problemer med å få lagt bildene ved siden av hverandre når jeg legger de ut. Noen som har vet hvordan jeg får gjort det?

torsdag 12. august 2010

På bærtur!

Fikk endelig tid til å få plukket litt bær i ettermiddag. Har fått plukket et par liter solbær. Får prøve å plukke litt mer til helga for så å lage saft av det!
Ingenting som smaker bedre enn hjemmelaget solbærsaft!Ha en fin kveld videre :o)

torsdag 5. august 2010

En fin tur!

De siste dagene har jeg og Vilde vært på hyttetur med ei god venninne av meg, Nina, og hennes hund, Spot! Vi har storkost oss med god mat, godt drikke, kortspill, skravling og latterkuler til de sene nattetimer! :-)


Vilde synes det var utrolig gøy å se på at "tante" stokket kort!Hei og hopp!! :-)Fiskelykken ble prøvd, men dessverre uten hell!

Dette var vår fjerde hyttetur i sommer. Har hatt en utrolig fin sommer med turer til Valdres, Gudbrandsdalen og langs Mjøsa! Nå venter hverdagen her hjemme med flere forskjellige prosjekter!
Halvor har benyttet tiden vi har vært borte med å rive deler av gangen og i dag er det leting etter ny ytterdør som står på tur! Gleder meg veldig til å få en mye bedre isolert gang enn det vi har vært vant til med hittil! I tillegg er det jo flere småprosjekter som jeg skal pusle med litt selv! Skal prøve å være litt flinkere til å ta bilde :-)

Ha en flott torsdag :-)

søndag 1. august 2010

Always & ever!
For et par uker siden var vi i bryllup til et vennepar av oss! En virkelig flott dag med flotte mennesker! Nå som alle har barn og familie er det veldig sjelden at hele gjengen er samlet på en og samme gang, men det er alltid veldig koselig når vi får det til! Med en gjeng feststemte gjøvikenser og trøndere er det jo nødt for å bli hyggelig :-) Danseskoene fikk seg også en sving!

Nå er det visst senga som kaller!
Sov godt :-)