torsdag 5. august 2010

En fin tur!

De siste dagene har jeg og Vilde vært på hyttetur med ei god venninne av meg, Nina, og hennes hund, Spot! Vi har storkost oss med god mat, godt drikke, kortspill, skravling og latterkuler til de sene nattetimer! :-)


Vilde synes det var utrolig gøy å se på at "tante" stokket kort!Hei og hopp!! :-)Fiskelykken ble prøvd, men dessverre uten hell!

Dette var vår fjerde hyttetur i sommer. Har hatt en utrolig fin sommer med turer til Valdres, Gudbrandsdalen og langs Mjøsa! Nå venter hverdagen her hjemme med flere forskjellige prosjekter!
Halvor har benyttet tiden vi har vært borte med å rive deler av gangen og i dag er det leting etter ny ytterdør som står på tur! Gleder meg veldig til å få en mye bedre isolert gang enn det vi har vært vant til med hittil! I tillegg er det jo flere småprosjekter som jeg skal pusle med litt selv! Skal prøve å være litt flinkere til å ta bilde :-)

Ha en flott torsdag :-)

1 kommentar:

  1. Så ut som dere har hatt det veldig koselig på hyttetur:-) Og så stor og skjønn Vilde har blitt:-) Lykke til på ytterdør-jakten:-) Klem

    SvarSlett

Jeg blir veldig glad om du legger igjen spor etter deg! Da blir det enklere for meg å finne deg også :o)