søndag 30. januar 2011

I'm back!!

Hei, hei!

Nå var det jammen meg på tide med ett innlegg, synes jeg!
Lite aktivitet her på bloggen skyldes nok for det meste at jeg er tilbake i full jobb, og den vesle tiden jeg får til overs har blitt brukt på tid med vesla og andre ting. Derfor har bloggingen blitt svært nedprioritert. Det er jo egentlig veldig synd siden jeg synes det er utrolig koselig å være her inne.
Jeg er til stadighet inne hos mine faste bloggere, men har ikke funnet nok energi til å legge igjen spor etter meg!
Siden jeg jobber bare dagtid har jeg heller ikke fått tatt noen bilder i dagslys, men i dag tok jeg meg tid til det!



Har tatt en titt gjennom bloggen min, og har funnet ut at jeg jammen meg knapt har tatt noen helthetsbilder av noe! Så mens vesla tok seg en liten cowboystrekk fikk jeg knipset litt bilder av stua!
Det er vel kanskje ikke til å legge under en stol at bildene lyver litt da det er svææært sjelden at det ser så ryddig ut her ;-)
Har ennå ikke fått somlet meg til å male bordet, for å være ærlig er jeg litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Forrige eier har nok hatt et lite uhell med noe brennbart slik at det er en brannskade på det. Derfor har jeg bare utsatt det litt ;-) Litt pussig og sparkling må nok til ;-) (Nå har jeg fått kamuflert det med en liten duk!) TTT!!




På hylla over sofaen står bilder av Vilde fra hun var et par mndr., og man må nok bare innse nok en gang at tiden går altfor fort..!
Før jul fikk vi endelig byttet ut tv-benken og hele stua fikk med det samme et helt nytt inntrykk!



Resten av dagen skal nytes ute i det milde været, besøk hos Vildes oldemor som er 81 år i dag, hipp, hipp hurra!! Og avsluttes med middagsbesøk hos Vildes farmor og farfar! Gleder meg :-)


Ønsker dere en fin søndag!
Klem!