søndag 18. april 2010


Denne helga, som alle andre, har flydd avgårde som bare det. Planen var å få gjort en god del ute, men selvsagt har været vært så skiftende. Kraftig vind eller snøvær er noe vi ikke er særlig begreistra over.. Men litt fikk vi nå i allefall gjort da. :) Ellers har hatt vi trivelig besøk gode venner både fredag og søndag, spist god mat og skappet av på sofaen. En liten tur loppis fikk vi også til, og jeg fant to fine mugger og litt annet div.. Så en vellykket helg har det vært uansett!
Ha en fin søndagskveld. :)

torsdag 15. april 2010

Endelig :)













Etter at jeg lenge har gått og sikla på dette serviset måtte jeg bare ha det, og siden planen er å få nok til 12 pers. var det bare å begynne!;) Og som den snille kjæresten Halvor er så spanderte han to sett!! Ååh, så fornøyd jeg er! :)

mandag 12. april 2010

Mandag!

Mens Vilde tar seg en liten lur her......
skal jeg nyte det her... i det nyyydelige været!!
I ettermiddag skal jeg ut å kjøpe maling og knotter til et vitrineskap og en kommode som skal få seg et par strøk maling. Gleder meg!
God mandag alle sammen :)

søndag 11. april 2010

Åååh, jeg vil tilbake!!







London er definitivt et sted jeg skal reise tilbake om ikke altfor lenge!

fredag 9. april 2010

Og plutselig...


















... var denne uka over! Selvom dagen stort sett går i ett om dagen når man går hjemme i permisjon er det veldig koselig når helga kommer og pappaen i huset også har noen fridager. Nå sover Vilde søtt i vugga si og vi tar oss en velfortjent avslapping i sofaen.
Go' helg :)

Sol, sol, sol!!


Endelig en dag med solskinn!
Dagen er gått med på koselig besøk og gåtur. Merkelig det med at alt blir så mye lettere bare sola titter litt frem!
Nå ligger Vilde og sover søtt i vogna si ute, og jeg venter bare på at hun skal våkne for å spise!
Ha ei fin fin helg :o)

torsdag 8. april 2010

Lysere tider i møte


Etter den regnfulle sommeren vi hadde i fjor og den tunge vinteren vi forhåpentligvis kan legge bak oss, fortjener vi en strålende sommer i år!!!
Jeg ser fram mot varme kvelder på verandaen, lukta av nyklippet gress, grilling og en avkjølende dukkert i Mjøsa! Det skal bli så godt!

Sommeren i fjor trengs bare å beskrives med et bilde..